So!Sylwester wszech czasów Królewski Bal 2018/2019

Tradycją już jest, że jak sylwestrowa noc, to tylko w So!Salsa.
W tym roku nie może być inaczej. A atrakcji szykujemy dla Was jeszcze więcej.

So!Sylwester Wszech Czasów w tym roku będzie pod nazwą „KRÓLEWSKI BAL”.

Jakie mieliście pierwsze skojarzenie? W jakim stroju widzicie się na naszym czerwonym dywanie?

Jak co roku, catering z zimnymi przekąskami oraz ciepłym posiłkiem po północy, alkoholu na barze do oporu plus szalona muzyka na dwóch parkietach.
Animacje, konkursy z nagrodami, niezapomniany klimat gdańskiej stoczni to nie lada gratka dla ludzi tańczących oraz dla tych co lubią po prostu bawić się na parkiecie.
Oprawa muzyczna będzie wyśmienita na obu parkietach.

Parkiet Salsa&Sensual – DJ Yoorek
Parkiet Hity z satelity;) – DJ Jasiek

Oferta sylwestrowa zawiera:
-dwa parkiety taneczne z muzyką salsa&sensual i klubowa/imprezowa
– będzie z nami Fotobudka foxbox.pl
-sylwestrowa lampka o północy
-catering całą imprezę w postaci szwedzkich stołów z przekąskami
-całą noc kawa/herbata, soki, napoje do oporu
-open bary! Drinki alkoholowe i bezalkoholowe za free serwowane przez firmę Let’s Drink Coffee & Cocktail Bar
-animacje taneczne ekipy So!Salsa
i wiele więcej

Menu:
Bufet z daniami na ciepło:
Krem z pomidorów z bazyliowymi grzankami
Przystawki zimne
Mix mini galaretek
– z kurczakiem i warzywami
– z łososiem i warzywami
Mix mini tortilli
– z kurczakiem marynowanym w piwie, z warzywami
– z humusem i warzywami
Tatar z wędzonego łososia podany z krążkiem pumpernikla
Camembert z winogronem
Tartinki dekoracyjne
– z humusem w różnych odsłonach (pomidorowy, orientalny, paprykowy)
– z salami i oliwką
– z twarożkiem i rzodkiewką
Bruschetta z pomidorami pachnąca czosnkiem i bazylią
Śledzik marynowany w zaprawie korzennej
Mix vol au ventów
– z pastą z suszonych pomidorów
– z wędzonym łososiem, twarożkiem i koperkiem
Deska wędlin
Pierś z indyka faszerowana chorizo, papryką i oliwkami
Pomidory z serem mozzarella i bazylią
Mix salat z grillowanym kurczakiem i warzywami
Rukola z suszonymi pomidorami, serem feta i pestkami dyni
Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem, szynką i oregano
Muffinki wytrawne ze szpinakiem
Wybór pieczywa

NAPOJE (soki owocowe, woda gazowana / niegazowana

Cena:
Pierwsze 30 osób – 219zł (SOLD OUT!!!)
Kolejne 30 osób – 239zł (SOLD OUT!!!)
kolejne do wyczerpania biletów – 259zł

Uwaga przypominamy że jest to sylwester bez rezerwacji miejsc siedzących, natomiast na pewno nie zabraknie miejsca do odpoczynku dla każdego.

DRUGA OFERTA sylwestrowa zawiera:
Jest to opcja z przypisanym miejscem siedzącym, które to będzie dla Państwa przygotowane w osobnej sali!!!
Uwaga!!! Tylko 50 miejsc!!!

-pół litra wódki na parę
-dwa parkiety taneczne z muzyką salsa&sensual i klubowa/imprezowa
– będzie z nami Fotobudka foxbox.pl
-sylwestrowa lampka o północy
-catering całą imprezę w postaci m.in. pysznych ciepłych dań
-całą noc kawa/herbata, soki, napoje do oporu
-open bary! Drinki alkoholowe i bezalkoholowe za free serwowane przez firmę Let’s Drink Coffee & Cocktail Bar
-animacje taneczne ekipy So!Salsa

Menu:
Bufet z daniami na ciepło:
Krem z pomidorów z bazyliowymi grzankami
Pierś z kurczaka faszerowana suszonymi pomidorami i mozzarellą
Łosoś pieczony w ziołach
Potrawka z warzyw ziemniaków i pomidorów
Ziemniaki pieczone
Ryż

O północy:
Zupa gulaszowa

Przystawki zimne
Mix mini galaretek
– z kurczakiem i warzywami
– z łososiem i warzywami
Mix mini tortilli
– z kurczakiem marynowanym w piwie, z warzywami
– z humusem i warzywami
Tatar z wędzonego łososia podany z krążkiem pumpernikla
Camembert z winogronem
Tartinki dekoracyjne
– z humusem w różnych odsłonach (pomidorowy, orientalny, paprykowy)
– z salami i oliwką
– z twarożkiem i rzodkiewką
Bruschetta z pomidorami pachnąca czosnkiem i bazylią
Śledzik marynowany w zaprawie korzennej
Mix vol au ventów
– z pastą z suszonych pomidorów
– z wędzonym łososiem, twarożkiem i koperkiem

Deska wędlin
Pierś z indyka faszerowana chorizo, papryką i oliwkami
Pomidory z serem mozzarella i bazylią
Mix salat z grillowanym kurczakiem i warzywami
Rukola z suszonymi pomidorami, serem feta i pestkami dyni
Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem, szynką i oregano
Muffinki wytrawne ze szpinakiem
Wybór pieczywa

Bufet deserowy:
Panna cotta z białej czekolady
Wybór ciast
Kawa (bez limitu)
Herbata (bez limitu)
Pół litra wódki na parę

Cena za drugą ofertę:
399zł od osoby
389zł od osoby przy zorganizowanych grupach (minimum 8 osób)

WAŻNE INFORMACJE!
-Odsprzedaż biletów wstępu i zmiana nazwiska przypisanego do biletu może zostać dokonana tylko 1 raz. Odkupionego biletu nie można odsprzedać kolejnej osobie.
-Zmiana właściciela wymaga DOPŁATY różnicy między ceną obowiązującą w dniu zakupu biletu przez pierwotnego nabywcę, a ceną aktualną w dniu zgłoszenia zmiany nazwiska i dokonania zapłaty.
-Pierwotny właściciel biletu powiadamia o zmianie wysyłając maila do organizatora zawierający imię, nazwisko oraz adres e-mail nowego właściciela na adres zapisy@sosalsa.pl
-Odsprzedaż biletów i zmiana nazwiska przypisanego do biletu możliwa jest do 10 grudnia 2018 r. Zmiany dokonane po tym terminie nie będą akceptowane. Organizator nie pośredniczy w poszukiwaniu nowego nabywcy biletu. Uczestnicy rozliczają się między sobą.
– Wypisanie nowego, imiennego biletu wstępu kosztuje 30zł (dotyczy zgubienia biletu, bądź zmiany właściciela)

Informacje i zapisy: zapisy@sosalsa.pl

So! Do zobaczenia 😉